Jogi információk

A www.neveltebek.hu honlap teljes tartalma a Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll.

 

A honlapra feltöltött adatok, tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, az adatok egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

 

A Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az adatokat kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

 

A Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli törekszik az adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

 

A Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli semmilyen felelősséget nem vállal az adatok megtekintéséből, elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

 

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

 

A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.

 

A Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.